Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-04@10:08:45 GMT

سامسونگ به دنبال تغییر سنسورهای موبایل

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۹۸۴۶۱

سامسونگ به دنبال تغییر سنسورهای موبایل

سامسونگ توسعه نسل جدیدی از اسکنر اثر انگشت زیر نمایشگر را در دستور کار قرار داده که قابلیت ها و مزایای بسیاری به ارمغان می آورند.

به گزارش صدای ایرانی از دیجیاتو، این کمپانی اخیرا در «سازمان جهانی مالکیت فکری» پتنتی را به ثبت رسانده که به توسعه سیستمی کوچک با حساسیت بالاتر از سنسورهای فعلی و قابلیت ارسال پرتوهای نوری مختلف اشاره دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مزیت این اصلی سیستم مذکور این است که علاوه بر شناسایی اثر انگشت از قابلیت هایی نظیر سنجش ضربان قلب، نظارت بر رطوبت و میزان رنگدانه های پوست و اسکن عنبیه برخوردار است. علاوه بر این می توان از آن به عنوان روشی برای شناسایی حرکات استایلوس یا نوک انگشت بدون تماس با صفحه نیز بهره برد. در کنار تمامی این مواردی امکان پیاده سازی این حسگر در پوشیدنی های هوشمند نظیر اسمارت واچ نیز وجود دارد.
اسکنر اثر انگشت

در حال حاضر بسیاری از موبایل های سامسونگ از قابلیت شناسایی ژست های حرکتی، اسکنر عنبیه یا سنجش ضربان قلب بهره می برند اما در صورت ترکیب آنها در اسکنر مورد بحث نه تنها می توان آنها را در گوشی های میان رده و اقتصادی پیاده کرد، بلکه مقدار قابل توجهی از فضای گوشی آزاد می شود که می توان از آن برای تعبیه فناوری های جدید و یا افزایش حجم باتری بهره برد.

این فناوری فعلا روی کاغذ مطرح شده و ممکن است هرگز به مرحله پیاده سازی نرسد اما با برخورداری از کاربردهای فراوان و قرار گرفتن زیر نمایشگر می تواند به بهبود تجربه کاربری کمک شایانی کند. از سوی دیگر از آنجا که سنسور برای تعامل با کاربر از پرتوهای نوری بهره برده و به تماس مستقیم نیاز ندارد، کاربر با لمس هر نقطه از نمایشگر به آن دسترسی پیدا می کند.

ظاهرا کمپانی کره ای مصمم به متحول ساختن طراحی موبایل است چرا که اخیرا پتنت دیگری از شش طرح بریدگی نمایشگر را ثبت کرده بود که هدف از آن کاهش هرچه بیشتر حاشیه های صفحه است.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: سامسونگ موبایل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۹۸۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنجال خانواده متوفی برای استفاده از اثر انگشت برای باز کردن قفل گوشی

ایتنا - بخش فتوا در وزارت اوقاف کویت فتوایی صادر کرد که استفاده از انگشت یا صورت مرده را برای باز کردن قفل تلفن همراه او ممنوع کرد.
بخش فتوا در وزارت اوقاف کویت فتوایی صادر کرد که استفاده از انگشت یا صورت مرده را برای باز کردن قفل تلفن همراه او ممنوع کرد.

این فتوا در پاسخ به درخواست اداره تشییع جنازه شهرداری کویت که درخواست‌های بستگان متوفی را مبنی بر استفاده از اثر انگشت یا صورت متوفی برای باز کردن قفل گوشی وی صادر شده است.

روز جمعه بسیاری از رسانه‌های داخلی سند رسمی بخش فتوا را منتشر کردند که در آن پاسخی به اداره امور تشییع جنازه داده شده بود مبنی بر اینکه دسترسی به تلفن شخص متوفی برای حفظ حریم خصوصی وی به دلیل مواردی که وجود دارد جایز نیست.

در این فتوا توضیح داده شده است که در صورت لزوم، تلفن توسط قوه قضائیه یا مرجع صالح امنیتی بررسی شود.

این فتوا واکنش‌های متفاوتی را در میان وبلاگ‌نویسان کویتی در سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی برانگیخت. برخی از غیرقابل قبول بودن دسترسی به حریم خصوصی متوفی حمایت کردند، در حالی که گروهی دیگر گفتند که باز کردن تلفن فرد متوفی برای به دست آوردن اطلاعات مهم مربوط به خانواده وی ضروری است.

یکی از وبلاگ نویسان نوشت: "آنها با متوفی عکس سلفی می‌گیرند و با وقاحت علیه حریم خصوصی او عصیان می کنند، متأسفانه در زمان ما دیگر هیچ قداستی برای مرده وجود ندارد."

وبلاگ‌نویس دیگری نیز نوشت: «برعکس، این درخواست منطقی به نظر می‌رسد زیرا ممکن است تلفن او حاوی سابقه سوابقی باشد که به دیگران بدهکار است و خانواده او ممکن است در جریان این بدهی‌ها نباشند. فرد متوفی هم درباره بدهی‌هایش در وصیت نامه خود چیزی ننوشته است، پس قبل از دفن او این کار را بکنند.»

دیگر خبرها

  • نمایشگر‌های لمسی ضد میکروبی در راه است
  • جنجال خانواده متوفی برای استفاده از اثر انگشت برای باز کردن قفل گوشی
  • دبی باز هم همه را انگشت به دهان کرد!
  • یکی از قابلیت‌های اسپاتیفای بی‌سروصدا پولی شد
  • شبکه اجتماعی «ایکس» عملکرد دکمه «بلاک» را تغییر می‌دهد
  • نرخ سود بین بانکی تغییر کرد/ جزییات
  • دلیل بارش‌های ناگهانی و سیل آسا در ایران چیست؟
  • رندرهای گوشی سامسونگ گلکسی F55 5G منتشر شد
  • سامسونگ در فصل اول ۲۰۲۴ به‌لطف هوش مصنوعی، سود خود را ۱۰ برابر کرد
  • الگوریتم اینستاگرام تغییر می کند؟